DataConsept
Sourcing experts

versterk jouw recruitmentkracht
met de beste vakmensen

aandacht voor kwaliteit

Duurzaam en doelgericht recruitmentproblemen oplossen is het meest effectief wanneer je vertrekt vanuit je eigen werkgeversmerk. Met dat in gedachten begon Dataconsept in 2022 aan haar missie: organisaties helpen bij het versterken van hun eigen wervingskracht.

In een voortdurend veranderende arbeidsmarkt behouden wij onze kalmte. Ons team heeft de situatie onder controle, begrijpt de uitdagingen en herkent de kansen die de markt biedt. We zien het werk als een boeiende uitdaging. We zijn een beetje eigenzinnig, maar vooral realistisch, praktisch en vastberaden. En, we richten ons altijd op het opbouwen van langdurige relaties en het behalen van resultaten. We delen graag onze visie met onze klanten en onderbouwen deze overtuigend. Ons enige doel is om de beste sourcing  oplossingen in Nederland te bieden.

recruitment duurzaam verbeteren

Bij Dataconsept koesteren we een passie en ambitie voor ons vakmanschap, maar onze benadering is gegrond in nuchterheid. Dit uit zich in ons sterk analytisch vermogen, onze vastberadenheid om tot de kern van zaken door te dringen en onze inzet voor duurzame probleemoplossing.

Wij geloven in de kracht van mensen en begeleiden hen intensief op hun reis naar vakbekwaamheid. We bevorderen een volwassen, informele en inclusieve bedrijfscultuur waarin iedereen zich thuis voelt en zijn of haar talenten maximaal kan benutten. Ons expertisegebied omvat een breed scala aan sourcing- en recruitmentdiensten, en we werken samen met vooraanstaande merken. Onze trainees worden opgeleid tot veelzijdige sourcers, en al onze teamleden hebben toegang tot een uitgebreid ontwikkelingsprogramma.

kleine en supergrote opdrachtgevers

management met meer dan 15 jaar ervaring

actief in o.a. Customer Care, Contactcenter management , Customer Experience, IT, techniek, accountancy, financiële dienstverlening en consulting

Dagelijks Management

Expert Manager

Als ervaren professional houd je niet alleen rekening met het uiteindelijke doel. Je put uit je inzicht en hebt de vrijheid om de meest geschikte weg te kiezen. 

Kennismaken of sparren?

Derryl@dataconsept.com

Derryl Boetoe | oprichter

Geboren ProjectManager

Binnen het raamwerk van een bewezen aanpak bieden wij de mogelijkheid voor iedereen om zich verder te ontwikkelen.

Dit gebeurt door de kennis die experts delen te verenigen met je eigen persoonlijke visie en karakter. Op deze manier evolueren en groeien vakmensen.

Kennismaken of sparren? Dat kan!

Phill@dataconsept.com

Phill | manager

Sourcing op zijn best

mensen staan centraal

Sourcing draait om mensen. Daarom geven we onze collega's de hoogste prioriteit, gevolgd door onze klanten en het bedrijfsbelang. Natuurlijk streven we ook naar positieve resultaten en hebben we hoge verwachtingen van je inzet, maar niet ten koste van alles. Als een taak niet interessant is of als de werkdruk te hoog wordt, zoeken we samen naar oplossingen. Wanneer de juiste personen de juiste taken uitvoeren, volgt succes vanzelf.

presteren met gerichte KPI’s

Los van de specifiek targets, KPI’s vinden wij het gewoon leuk om samen succesvol te zijn. Het is belangrijk dat motivatie uit jezelf komt, dat je iets doet omdat je dat graag wil doen. Fijner voor jou en fijner voor ons.

de kracht van samen

In een goed team is geen plek voor solisten die alleen aan zichzelf denken. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. We kijken naar elkaar om en helpen elkaar als dat wenselijk is. Daarom hebben we geen individuele bonussen. We hanteren geen dubbele standaarden en willen dat collega’s op jou kunnen rekenen, net zoals jij op hen en ons mag rekenen. Wij bieden fijne werkplek aan mensen met kleine ego’s.

leren, verbeteren en excelleren

Shortcuts naar snel resultaat bestaan niet. Iedere dag werken we hard en met toewijding aan mooie dingen en leren we (nog) beter te worden. We bieden je veel opleidingsfaciliteiten en de begeleiding die je nodig hebt. De kennis en inzichten die we opdoen, delen we met elkaar, met onze klanten en recruitmentcommunity. Recruitment is hard werken, maar ook het leukste vak dat bestaat!

maak kennis met het team

Tatiana Aloema

Talent sourcer

Rachel Seinpaal

Talent sourcer

Ebbygail Kendall

Talent sourcer

Pooja Moesa

Talent sourcer

Ivette Person-Baje

Talent sourcer

Ilona Kamairo- Blaaker

Talent sourcer

Chamique Sussenbach

Talent sourcer

Shennevhave Wondel

Talent sourcer

Ivette Person-Baje

Talent sourcer

Ilona Kamairo- Blaaker

Talent sourcer

Chamique Sussenbach

Talent sourcer

Shennevhave Wondel

Talent sourcer

Scroll to Top